MENTENANTA IT

Mentenanta IT, denumită și outsourcing, definește delegarea unor sarcini productive, obiective, secțiuni de afaceri nestrategice către segmente organizaționale aparținând unor entitati externe, care oferă un raport preț-calitate mai bun sau deține experienta necesara in domeniile specializate.

Mentenanta IT reprezintă un mijloc facil prin care compania dumneavoastră poate beneficia în urma delegării activităților și sarcinilor informaționale către Esenti Solution. Indiferent dacă este vorba de proiecte cu executare one-time sau de proiecte care presupun prestații lunare, compania dumneavoastră va crește în randament și profitabilitate prin implementarea și valorificarea tehnologiilor moderne.

Oferta noastra de mentenanta IT contine servicii de suport IT, intretinerea sistemelor si administrarea retelelor si se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si companiilor mari. De aceea va propunem sa va concentrati pe activitatea de baza si sa lasati in seama unui partener de incredere precum Esenti Solution, service-ul si mentenanta IT a infrastructurii.

Principalele avantaje constau în:

  • reducerea costurilor directe și indirecte cu personalul IT.
  • soluții specializate, complete, la un nivel profesionist.
  • aplicații integrate, puternice, flexibile și sigure.
  • utilizarea componentei IT la capacitate maximă.
  • creșterea acurateții, productivității și eficientei.
  • creșterea gradului de confidențialitate privind datele companiei.
  • transferul responsabilității asupra activităților informatice.

Pentru a remedia in cel mai scurt timp problemele aparute sau pentru a le preveni, va oferim posibilitatea de a incheia un contract de externalizare – service si mentenanta IT, de tip abonament, flexibil, personalizat, pe baza de SLA si sistem de Ticketing care sa raspunda necesitatilor dvs. Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti cu vaste competente in toate domeniile IT, pregatita sa intervina prompt si eficient la orice sesizare a clientilor.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!