SOFTWARE

Esenti Solution furnizeaza servicii complexe de integrare de sistem care includ planificare, design, implementare, training si suport.

Esenti Solution ofera atat solutii standard cat si customizate, specifice anumitor industrii, pentru a veni in sprijinul nevoilor clientului.

Integrarea de sisteme este un proces complex care include planificarea, proiectarea, managementul proiectului si implementarea solutiei ce adreseaza probleme specifice de natura tehnica sau de afaceri. Serviciile noastre de integrare de sisteme reduc riscurile asociate cu implementarea proiectelor IT de dimensiuni mari. Va oferim suportul necesar pentru realizarea de analize specifice si adoptarii celor mai bune metodologii in scopul obtinerii maximului de avantaje din utilizarea tehnologiilor IT: reducerea costurilor, imbunatatirea raspunsurilor la nevoile pietei, imbunatatirea serviciilor pentru clienti.


Pentru a remedia in cel mai scurt timp problemele aparute sau pentru a le preveni, va oferim posibilitatea de a incheia un contract de externalizare – service si mentenanta IT, de tip abonament, flexibil, personalizat, pe baza de SLA si sistem de Ticketing care sa raspunda necesitatilor dvs. Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti cu vaste competente in toate domeniile IT, pregatita sa intervina prompt si eficient la orice sesizare a clientilor.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!