ANTIVIRUS

Produsele antivirus iti protejeaza sistemele IT&C de potentialele ameninţări ca virusi, malware sau alt conţinut periculos provenit din diverse surse. Produsele antivirus oferite de noi beneficiază de majoritatea tehnologiilor moderne de scanare, detectare si inlaturare a acestor tipuri de ameninţari.

Solutii antivirus cu licenta potrivita pentru oricare dintre device-urile tale! Licenta multi-device iti protejeaza PC-ul sau telefonul cu Android/iOS sau chiar tableta cu Android/iOS. Platforma usor de utilizat iti ofera scanari automate ale sistemului, o interfata intuitiva si functia de one-click-repair.


Pentru a remedia in cel mai scurt timp problemele aparute sau pentru a le preveni, va oferim posibilitatea de a incheia un contract de externalizare – service si mentenanta IT, de tip abonament, flexibil, personalizat, pe baza de SLA si sistem de Ticketing care sa raspunda necesitatilor dvs. Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti cu vaste competente in toate domeniile IT, pregatita sa intervina prompt si eficient la orice sesizare a clientilor.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!