INCHIRIERE SERVERE DEDICATE

Datele companiei dumneavoastră vor fi în siguranță pe server-ul fizic aflat în sala de servere Esenti Solution. Folosirea unui server dedicat oferă beneficii care țin de securitate, performanță, stabilitate, continuitate și control, fiind o soluție recomandată pentru cazul în care volumul traficului de date este foarte mare.

Apelează la Esenti Solution pentru personalizarea instalărilor de software și pentru securizarea backup-ului de date. Experții noștri vor prelua sarcina gestionării, mentenanței și optimizării server-ului dedicat, ocupându-se inclusiv de înlocuirea sistemelor care se degradează treptat din punct de vedere operațional.

Spre deosebire de colocare, în serviciile dedicate de găzduire, server-ul fizic este în proprietatea Esenti Solution care vă asigura și suportul tehnic pentru sistemul de operare sau pentru aplicații, în caz de necesítate.


Pentru a remedia in cel mai scurt timp problemele aparute sau pentru a le preveni, va oferim posibilitatea de a incheia un contract de externalizare – service si mentenanta IT, de tip abonament, flexibil, personalizat, pe baza de SLA si sistem de Ticketing care sa raspunda necesitatilor dvs. Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti cu vaste competente in toate domeniile IT, pregatita sa intervina prompt si eficient la orice sesizare a clientilor.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!