MONITORIZARE INFRASTRUCTURA

Solutiile de monitorizare ale infrastructurii IT ofera posibilitatea echipei IT de a fi alertata imediat daca la nivel de aplicatie, serviciu, server sau dispozitiv de retea a aparut o problema de performanta, securitate sau intrerupe in functionare. Pe langa a alertare, trebuie sa ofere o explicatie a erorilor precum si un mod de rezolvare a acestora.

Clientii Esenti Solution au inteles ca pot elimina riscurile monitorizand permanent infrastructura IT pentru a interveni in timp util in cazul aparitiei unor disfunctionalitati. Este mai ieftin sa previi defectarea unui echipament decat sa il inlocuiesti, iar investitia intr-un produs de monitorizare este, in mod evident, mai putin costisitoare decat pagubele unui downtime.

Beneficii:

  • Scurtarea timpului de raspuns al echipei IT in cazul aparitiei unui incident;
  • Scurtarea timpului de nefunctionare a diferitelor echipamente IT;
  • Rezolvarea imediata a unor probleme fara necesitatea de a cunoaste in detaliu toate aplicatiilor monitorizate;
  • Detectarea rapida a cauzelor unor probleme de performanta ale diferitelor componente ale infrastructurii IT;
  • Monitorizarea permanenta a starii de sanatate la nivelul intregii infrastructuri IT;
  • Pastrarea dovezilor de acces al utilizatorilor la resurse in cazul unor litigii.

Pentru a remedia in cel mai scurt timp problemele aparute sau pentru a le preveni, va oferim posibilitatea de a incheia un contract de externalizare – service si mentenanta IT, de tip abonament, flexibil, personalizat, pe baza de SLA si sistem de Ticketing care sa raspunda necesitatilor dvs. Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti cu vaste competente in toate domeniile IT, pregatita sa intervina prompt si eficient la orice sesizare a clientilor.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!