SOLUTII WI-FI

Intr-o retea wireless, dispozitivele comunica prin unde radio si exista unul sau mai multe echipamente care emit aceste semnale si asigura comunicatia dintre dispozitive. Nu mai sunt necesare cabluri si toti utilizatorii se pot muta dintr-un loc in altul fara a intrerupe conexiunea.

Mobilitate: Utilizatorii pot avea acces la informatii oriunde in companie. Acest lucru stimuleaza productivitatea acestora, deoarece unii angajati au nevoie sa migreze dintr-o zona in alta in cadrul companiei. Folosind retelele cu fir deplasarea utilizatorilor nu era atat de facilitata.

Flexibilitate si Scalabilitate: Renuntand la cabluri, renuntam la o infrastructura fixa. Oricine are acces de oriunde, fara sa fie necesare schimbari majore in configuratie. De asemenea, cu adaugarea unui singur punct de acces, reteaua se poate mari foarte usor, fara sa fie nevoie de adaugarea de cabluri. Companiile se reorganizeaza, isi muta sediile, pot suferi schimbari in perioade scurte de timp. O retea wireless se poate adapta prin simplitate, nefiind nevoie decat de unul sau mai multe puncte de acces care sa acopere zona si traficul sustinut al utilizatorilor in companie.

Costuri reduse de intretinere: La retele wireless vorbim aproape doar de investitia initiala, deoarece costurile de intretinere sunt minime. Beneficiile costurilor operationale pe termen lung vin din mediul dinamic pe care il ofera, nefiind necesare schimbarea infrastructurii odata cu schimbari in cadrul companiei.

Reteaua fara fir se poate integra cu reteaua cu fir dand posibilitatea, cu investitii minime, sa se ajunga in zone in care este mai dificila cablarea ori nu a fost gandita initial. De asemenea, poate fi folosita complementar retelei cu fir, pentru accesul vizitatorilor la internet.


Pentru a remedia in cel mai scurt timp problemele aparute sau pentru a le preveni, va oferim posibilitatea de a incheia un contract de externalizare – service si mentenanta IT, de tip abonament, flexibil, personalizat, pe baza de SLA si sistem de Ticketing care sa raspunda necesitatilor dvs. Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti cu vaste competente in toate domeniile IT, pregatita sa intervina prompt si eficient la orice sesizare a clientilor.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!