VIRTUALIZARE

Virtualizarea este o tehnologie care partajeaza si aloca resursele hardware ale unui server in mai multe “masini virtuale” (VM=virtual machine), operatiune care va permite sa aveti o rata de utilizare medie a resurselor fizice de 10 ori maimare.

Altfel spus, prin virtualizarehardware-ul se transforma in software si se creeaza posibilitatea rularii simultane a mai multor sisteme de operare pe un singur computer.

Astfel, salvati bani si timp, deoarece nu mai aveti nevoie de atatea echipamente hardware, lucru care se reflecta in scaderea bugetului IT aferent achizitionarii si operarii acestora si in reducerea platii facturilor la electricitate. In plus, managementul serverelor se va face centralizat. Virtualizarea creste exponential productivitatea angajatilor, permitand instalarea automata a softului si a aplicatiilor pe masinile virtuale, reactualizare si update dinamic, precum si reducerea la zero a timpului in care serverele sunt oprite pentru mentenanta. De asemenea, protejeaza datele critice si aplicatiile companiei, astfel incatafacerea Dumneavoastra nu are “timpi morti”.


Pentru a remedia in cel mai scurt timp problemele aparute sau pentru a le preveni, va oferim posibilitatea de a incheia un contract de externalizare – service si mentenanta IT, de tip abonament, flexibil, personalizat, pe baza de SLA si sistem de Ticketing care sa raspunda necesitatilor dvs. Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti cu vaste competente in toate domeniile IT, pregatita sa intervina prompt si eficient la orice sesizare a clientilor.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!