VPN DEDICAT

Esenti Solution asigura arhitectura retelei private VPN pentru toate locatiile dumneavoastra, cu banda garantata pentru fiecare locatie si banda corespunzator dimensionata in sediul central, pentru acomodarea comunicarii simultane a tuturor locatiilor cu aceasta

Serviciul VPN este recomandat pentru companiile care doresc sa ofere acces la Intranetul companiei atat angajatilor aflati in sediile distante, cat si partenerilor de afaceri, furnizori, clienti. Serviciul VPN reprezinta suportul ideal pentru transfer de date si imagini video, aplicatii Internet, teleconferinte, aplicatii baze de date sau de stocuri, acces online la Intranetul companiei, precum si utilizarea  diverselor aplicatii si software-uri de gestiune si urmarirea a activitatii companiei.

Beneficii:

  • Reprezinta unul dintre cele mai rapide mijloace de comunicare, permitand transmiterea volumelor mari de informatii in timp real.
  • Satisfice nevoia de comunicare rapida si securizare intre sediile companiei.
  • Reprezinta o solutie atractiva pentru companiile cu activitate intensa si cu puncte de prezenta in tara.
  • Reprezinta o altenativa avantajoasa la investitia companiei intr-o retea proprie de comunicatii de date.
  • Garantam calitatea serviciului si supervizam conexiunile 24 de ore, 7 zile pe saptamana.

Pentru a remedia in cel mai scurt timp problemele aparute sau pentru a le preveni, va oferim posibilitatea de a incheia un contract de externalizare – service si mentenanta IT, de tip abonament, flexibil, personalizat, pe baza de SLA si sistem de Ticketing care sa raspunda necesitatilor dvs. Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti cu vaste competente in toate domeniile IT, pregatita sa intervina prompt si eficient la orice sesizare a clientilor.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!